www.alexfotograf.se
Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


1. När du har fått din order börjar vi bearbeta den som tar i genomsnitt12 timmar. Din produkt kommer då att skickas ut, och ett spårningsnummer kommer att finnas tillgängligt på vår spårningssida. Frakt tar 4-5 arbetsdagar. Om din beställning finns i lager får du den inom en vecka.

2. Frakt sker via Royalmail, DHL, EMS, Fedex.

3. Fri frakt för alla utomlands länder

4. Du kan blanda alla artiklar från vår butik tillsammans!

Fraktkostnader Obs!

1. Artiklar bearbetas och levereras måndag-fredag ​​exklusive helgdagar.

2. Kunderna är ansvariga för att tillhandahålla en fullständig giltig adress, inklusive lägenhetsnummer, om det är tillämpligt, för leverans.

3. De ansvarar för att ordna speditörning om de flyttar och för att sätta en semesterhållare om de inte förutse att de kommer att vara hemma när paketet kommer att anlända.

4. Kunderna är helt ansvariga för att ta emot paketet, och vi kommer inte att ansvara för återkomna order, delvis beroende av kundens försumlighet.

Returpolicy

1. Vi kunde ge retur, utbyte eller återbetalning om vår kund hitta något kvalitetsproblem efter att du fått de varor vi skickar. I det här fallet, ta ett foto om produkterna och skicka e-post till oss, efter att vi har bekräftat, skickar vi en ny väska till dig eller full återbetalning till dig. För problem med kvalitetsproblem kommer du att debiteras 20% av transaktionen uppgår till hanteringsavgifter.

2. Alla artiklar som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte bäras, ändras eller tvättas med alla taggar bifogade. För alla inköp av varor accepterar vi endast avkastning inom 7 dagar från mottagandet av varor.

3. Återbetalningar utfärdas i samma form som den ursprungliga betalningen gjordes och kan ta upp till 7-30 arbetsdagar efter mottagandet av varor. Ingen Retur eller Byte för dessa produkter när de har använts.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.frokenlundstedt.se